Eläinklinikka tassuaseman logo

09 4257 8300

Ajanvaraus ma-pe klo 9-20

 

Laaksotie 11, 02700 Kauniainen

katso sijaintimme

 

posti@tassuasema.fi

Ajan varaaminen:

Etävastaanottoajan varaaminen on yksinkertaista ja se tehdään Tassuaseman nettiajanvarauksen kautta:

 

1. Varaa aika etävastaanotolle Tassuaseman nettiajanvarauksesta

(puhelimitse ei voi varata etävastaanottoaikaa)

Nettiajanvaraukseen

pääset tästä >>

 

2. Etävastaanotolle kirjautuminen

Saat juuri ennen etävastaanoton alkamista tekstiviestin. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä ja yhteys etäeläinlääkäriin aukeaa.

Anna VIIVI-sovellukselle lupa käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. 

 

Huolehdimme etävastaanotolla yksityisyydestäsi eikä siitä tehdä ääni- tai kuvatallenteita.

 

Tervetuloa Tassuaseman omien eläinlääkäreiden etävastaanotolle!

TASSUASEMAN ETÄVASTAANOTTO

 

Tassuasema tarjoaa uutena palveluna mahdollisuuden varata eläinlääkärille etävastaanottoajan. Tämä palvelu ei korvaa perinteistä klinikalla tapahtuvaa vastaanottokäyntiä, mutta on yksi toivottu lisäpalvelu, josta uskomme olevan hyötyä nykytilanteessa monelle – etenkin esim. riskiryhmään kuuluville ja karanteenissa oleville.

 

Etävastaanotto tarkoittaa sitä, että saat yhteyden eläinlääkäriin kännykällä, tabletilla tai tietokoneella videokuvan välityksellä. Sinun ei siis tarvitse poistua kotoasi ja tulla klinikalle saadaksesi eläinlääkärin arvion lemmikkisi tilanteesta. Etävastaanottoa pitävät Tassuaseman omat, tutut eläinlääkärit.

 

Etävastaanotolla voit mm. kysyä neuvoa kiireettömiin sairauksiin tai muihin terveysongelmiin, raportoida voinnista, keskustella klinikalla jo aloitetun hoidon tehosta ja/tai jatkosta tai kysyä eläinlääkärin arviota tilanteeseen silloin, kun et ole varma, onko klinikalle tulo tarpeen. Videokuvan avulla eläinlääkärimme saa selkeämmän kuvan potilaan tilanteesta, kuin pelkän puhelinkeskustelun perusteella.

 

Huomioithan, että etävastaanotto ei korvaa perinteistä vastaanottokäyntiä klinikalla, koska osa lemmikkien sairauksista ja vaivoista on sellaisia, joita ei voida etänä luotettavasti tutkia ja hoitaa. Etävastaanottokäynti voi kuitenkin monissa tapauksissa täydentää potilaan hoitoa ja tilanteen arviointia.  Mikäli potilaan tilan selvittely vaatii tarkempia tutkimuksia (kuten sydämen auskultaatiota, röntgentutkimuksia, verinäytteiden tai muiden näytteiden ottoa tai esimerkiksi käsin tehtävää palpaatiota) etäeläinlääkäri voi ohjeistaa tilannearvion jälkeen varaamaan ajan klinikalle.

 

Lääkkeiden määräämisestä etävastaanottokäynnillä:

Eläinlääkäreiden mahdollisuudet määrätä reseptilääkkeitä ovat rajalliset Suomen lainsäädännön vuoksi. Eläinlääkäri voi lain mukaan määrätä reseptilääkkeitä eläimelle, jonka hän on fyysisesti tutkinut. Emme näin ollen voi määrätä etävastaanotolla esimerkiksi suun kautta otettavia punkkihäätövalmisteita (ns. punkkitabletteja) tai niskan iholle laitettavia matolääkkeitä tai uusia jatkuvan lääkityksen reseptiä, mikäli lemmikkiäsi ei ole hoidettu Tassuasemalla viimeisen vuoden aikana.

 

Poikkeusolojen vuoksi tähän on kuitenkin olemassa uudet säädökset, jotka ovat voimassa 30.8. asti:

Etävastaanotolla eläinlääkäri voi tapauskohtaisesti uusia jatkuvan lääkityksen reseptin kolmeksi kuukaudeksi ilman potilaan tutkimista, jos lemmikillä on hoitohistoria Tassuasemalla. (HUOM! tämä ei kuitenkaan koske kaikkia lääkkeitä, kuten vahvoja kipulääkkeitä, epilepsialääkkeitä tai huumaavia aineita).

Etäkäynnillä voidaan tapauskohtaisesti myös määrätä punkkilääkitys, nenäpunkkilääkitys tai lyhyt kuuri tulehduskipulääkkeitä.

 

Etävastaanoton hinta:

Tassuaseman etävastaanoton hinta on 38 € ja se kestää 15 minuuttia. Vastaanottokäynti maksetaan etukäteen ajanvarauksen yhteydessä (maksutavat: verkkopankki, Mobile Pay, Visa, Mastercard, lasku)

 

 

Eläinlääkäreillämme on sinulle aikaa – olivatpa huolesi suuria tai pieniä.

Eläinklinikka Tassuasema Oy

Laaksotie 11, 02700 Kauniainen

Avoinna arkisin klo 9-20

 

tel. +358 9 4257 8300

 

 

© Eläinklinikka Tassuasema Oy 2020