Eläinklinikka tassuaseman logo

09 4257 8300

Ajanvaraus ma-pe klo 9-20

 

Laaksotie 11, 02700 Kauniainen

katso sijaintimme

 

posti@tassuasema.fi

PALVELUT

 • Rokotukset

  Rokotuskäyntiin kuuluu aina lemmikin terveystarkastus. Suosittelemme etenkin pennuille loishäädön antamista noin 1-2 viikkoa ennen rokotusta.

 • Tunnistusmerkintä ja EU-passi

  Ulkomaille matkustava lemmikki tarvitsee voimassaolevien rokotusten lisäksi EU-passin ja tunnistusmerkinnän (mikrosiru). Passin myöntää ja kirjoittaa aina eläinlääkäri ja lemmikki voidaan mikrosiruttaa tarvittaessa samalla käynnillä. Ulkomaille kulloinkin vaadittavat rokotukset kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa EVIRAn sivuilta www.evira.fi.

 • Viralliset terveystutkimukset

  Tassuasemalla tehdään Suomen Kennelliiton virallisia terveystutkimuksia: virallinen polvitarkastus, virallinen sydänkuuntelu, viralliset lonkka-, kyynär- ja selkäkuvaukset. Lisäksi kerran kuukaudessa pidetään joukkosilmätarkastuspäivä (ell Leena Ruotsalainen-Ryökkynen).  Digiröntgenkuvat lähetetään sähköisesti suoraan Kennelliittoon lausuttaviksi. Saat halutessasi kuvat mukaasi CD:llä.

 • Laboratorio

  Tassuasemalla on mahdollisuus tutkia mm. veri- ja virtsanäytteitä sekä karva-, raape- ja sytologisia näytteitä. Käytämme myös ulkopuolisia laboratorioita näytteiden analysointiin. Otamme myös DNA-näytteitä.

 • Röntgen

  Tassuasemalla on uudenaikainen digiröntgenlaite diagnostiikan tukena.

 • Ultraääni

  Tassuasemalla tutkimme ultraäänellä lähinnä vatsaontelon elimiä (esim. kohtu, virtsarakko) sekä teemme tiineystarkastuksia.

 • Hammashoidot

  Hammashoidot tekee Tassuasemalla aina eläinlääkäri. Hammaskiven poiston lisäksi teemme hampaiden poistoja, mutta vaativimmat suukirurgiset tapaukset ohjaamme spesialistille.

 • Kirurgia

  Tassuasemalla on tilava ja uudenaikainen leikkaussali. Teemme pehmytosakirurgisia toimenpiteitä kuten mm. sterilaatioita, kastraatioita, nisäkasvainleikkauksia, pattien ja kasvainten poistoja. Käytössämme on isofluraanianestesia sekä anestesiavalvontalaitteisto. Erityisosaamista ja -olosuhteita vaativat potilaat ohjaamme tarvittaessa eteenpäin spesialisteille / sairaaloihin.

 • Akuuttiaika

  Akuuteissa tapauksissa pyrimme järjestämään lemmikillesi ajan mahdollisimman pian jo samalle päivälle. Varaa akuuttiaika mieluiten puhelimitse, koska silloin voimme antaa tarvittaessa lisäohjeita ja olla Tassuasemalla valmiina, kun saavut.

   

  Hätätapauksissa ja vastaanoton ollessa suljettu pyydämme ottamaan yhteyttä päivystäviin klinikoihin: Yliopistollinen eläinsairaala, Aisti, Tammisto.

 • Hoitaja-aika

  Koulutetut ja osaavat klinikkaeläinhoitajamme auttavat sinua mielellään esim. kynsien leikkauksessa, punkin poistossa tms. yksinkertaisessa toimenpiteessä. Voit varata hoitaja-ajan klinikan numerosta 09 4257 8300.

 • Kotikäynnit

  Teemme pentuetarkastuksia ja -sirutuksia sopimuksen mukaan kotikäynnillä. Ja kun viimeisen palveluksen aika tulee, voit myös silloin sopia eläinlääkärin tulemaan kotiin.

 • Jäähyväisten aika + tuhkauspalvelut

  Kun lemmikkisi jäähyväisten aika on käsillä, sinun ei tarvitse jaksaa huolehtia käytännön asioista. Me autamme sinua. Yhteistyökumppanimme on Sateenkaarisillan pieneläinkrematorio.

 • Muut hoidot ja palvelut

  Trimmaus:

  Tuija Juselius trimmaa kaikkia rotuja mukaan lukien myös nypittävät rodut. Perustrimmien lisäksi palveluina ovat mm. koirien pesut, erilaiset turkin siistimiset, pohjavillan poistot, turkin alasajot, tassukarvojen leikkaus, korvakarvojen nypintä ja kynsien leikkaus. Perustrimmiin sisältyy aina kynsien ja tassukarvojen leikkaus.

  Trimmauspäivät ovat keskiviikko ja perjantai. Ajanvaraus ja tiedustelut suoraan Tuijalta p. 040-823 9719 arkisin klo 10-19.

   

 • Tassuasemapuoti

  Tassuasemalla on pieni puoti, josta voit ostaa mm. itsehoitotuotteita korvavaivoihin, vatsavaivoihin, iho-ongelmiin jne. Lisäksi myymme Hill's, Royal Canin sekä Specific-koiran- ja kissanruokia. Valikoimista löytyy lähinnä sairauksien tukihoitoon tarkoitettuja ruokia. Täydennämme puodin valikoimaa säännöllisesti ja asiakkaittemme toiveita kuunnellen.

  Lisäksi puodista löytyy Kana Collectionin (www.kanacollection.com) pantoja ja taluttimia. Pannat ovat kauniita ja käytännöllisiä eivätkä takuta pitkää tai kiharaakaan turkkia. Sekä pannoissa että taluttimissa on kunnolliset ja hyvin näkyvät 3M Scotchlite -heijastinnauhat.

   

 •  

Rotta ja pehmoeläin, jolla punainen sydän
Kissa

Eläinlääkäreillämme on sinulle aikaa – olivatpa huolesi suuria tai pieniä.

Eläinklinikka Tassuasema Oy

Laaksotie 11, 02700 Kauniainen

Avoinna arkisin klo 9-20

 

tel. +358 9 4257 8300

 

 

© Eläinklinikka Tassuasema Oy 2020